VDTruck - Last Convoy Forum

VDTruck => Suggestions => Topic started by: zb86yp0m on Jul 28, 2021, 06:48 AM

Title: Adidas NMD R2 Grå/Vita/Röd
Post by: zb86yp0m on Jul 28, 2021, 06:48 AM
(https://www.nmdsize.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/1000x1231/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/u/k/ukrun406-1.jpg) (https://www.rea-skor.com/)


Dubbade rea-skor.com (https://www.rea-skor.com/) sommar som kommer i en kristallvit övre i kombination med orange och gröna accenter. Den är inbyggd i nät med syntetiska överlägg på Three Stripes och mocka på hälfliken. En vit Boost mellansula och yttersula av gummigummi kompletterar designen.


Den här färgen ovanför Adidas Skor Nya Modell (https://www.rea-skor.com/nmd) är inte en officiell Halloween-release, men den kan lätt passera som en. Denna NMD R2 tar på sig en elegant svart Primeknit över hela överdelen med läderdetaljer på tungan och hälen. Pops orange har sedan lagts till på hälfliken och sömmarna på hälen för en subtil kontrast. Nedan ser vi en helt vit Boost mellansula och en grå yttersula i gummi.


Adidas NMD R2 Grå/Vita/Röd (https://www.rea-skor.com/nmd/adidas-nmd-r2) Crystal White kompenserar för majoriteten av detta Primeknit-infunderade urval, medan Trefoil Brand inleder delfinerfärgade höjdpunkter på hälen och snören. Flerfärgade repssnören som har presenterats som en del av Pharrells NMD-samarbete ersätter de vanliga NMD-snören på just denna sneaker.


Kvinnans Ny Trend (https://www.rea-skor.com/) exklusiva sko har också en andningsbar ovandel med primeknit och ett geometriskt skuggmönster. Det finns även detaljerad matchning med tre randmärken på sidorna och hälmärket, följt av ljusgrå accenter på den strumpformiga kragen och EVA-pluggar på sidosidan. En vit Boost mellansula och svart yttersula kompletterar den snygga designen snyggt.


https://www.rea-skor.com/ (https://www.rea-skor.com/)