Dec 09, 2021, 03:41 AM

News:

SMF - Just Installed!


Nike Free Online Winkel

Started by antrens, Aug 11, 2021, 08:16 AM

previous topic - next topic
Go Down

antrens

De twee aankomende kleurstellingen zijn gestroomlijnd en buitengewoon onopvallend en verfijnen de sokachtige varianten van de line-up met een futuristische esthetiek. Nike Free Heren/Dames Tongen, die leiden tot een eenvoudig merkembleem, drukken door hun verborgen elastische bevestigingen en hun aangepaste weefsel; aangrenzende, agressievere patronenoutfit met witte draden en een van de twee accenttonen: een levendige fuchsia en een lichtere Volt. De laatste - hoewel hetzelfde als zijn alternatief in leren hielomslagpanelen, gesneden gereedschap, enz. - vertrekt met extra functies zoals Nike Free-logo's en slogans die net langs de mediale zijde staan.Het paar ziet een zwarte, suède-achtige schaal die het onderliggende mesh omhult in een bijpassende tint. Nike Free Schoenen Terwijl de tong en enkel ook in het zwart zijn, vilten details op de materiaalmix in stukjes wit. De binnenkant en hiel zien een gerasterd nylon materiaal dat afwezig is in de onlangs onthulde Free Run Trails. Modellen zoals de Nike Zoom Type daarentegen zijn al in deze duurzame stof aangebracht. Het ontwerp is compleet met een comfortabele witte schuimzool met de beroemde Nike Free-technologie.

Na zijn debuut als HTM-release (en aan de voeten van Mark Parker), is de Goedkope Nike Free over de hele wereld verspreid als een GR-release in een aantal opwindende kleurstellingen. Dit nieuwe "Racer Blue"-paar heeft een Kyrie-vriendelijke Duke-houding met de blauwe, zwarte en witte compositie, maar het is de oversized Swoosh in een metallic zilver die deze een echte pop geven.

De Nike Free Online Winkel is misschien wel het beste model met de Free-technologie. Het hardloopsilhouet liep voorop in de hele Nike+ beweging en het ontwerp was ook slim, dankzij een unieke combinatie van geventileerde mesh en synthetische overlays. Nu is het model terug in een lifestyle-combinatie van leer, neopreen en mesh voor een frisse look. De colorway wijkt af van elke tonale look, een esthetiek die populair was toen Nike de Free Run 2 een paar jaar geleden terugbracht.

Eerder deze maand introduceerde NikeLab de Nieuwe Nike Free. Na die onthulling zijn er twee nieuwe iteraties van de Nike Free Inneva Woven 2 die deel gaan uitmaken van Nike's herfst/wintercollectie. De Nike Free Inneva Woven 2 slaagt erin om enkele eigenschappen van de originele Nike Free Inneva Woven te behouden en onderscheidt zich ook door enkele unieke eigenschappen te hebben. De Nike Free Inneva Woven 2 heeft geweven panelen die worden gecompenseerd door wat suède panelen op de middenvoet. Meer hits van suède vertalen zich mooi in een leren voering, terwijl branding-hits verschijnen op de zijpanelen en de hiel van de schoen. Daaronder vind je een tonale Nike Free 5.0 zool als aanvulling op het mooie bovenwerk.

www.apparentshoe.com

Go Up