Oct 19, 2021, 02:57 AM

News:

SMF - Just Installed!


Adidas Swift Run Goedkoop

Started by Tyler132, Aug 06, 2021, 09:50 AM

previous topic - next topic
Go Down

Tyler132

Adidas Swift Run Goedkoop


De Adidas Swift Run Dames is aangekomen in een nieuwe kleurblokkering voorafgaand aan het lenteseizoen in Core Black en Footwear White. Gemaakt met een volledig Primeknit-bovenwerk, gekleed in een mix van zwart en wit. Adidas Swift Run Sale sokachtige enkelkraag, een tussenzool van wit schuim en een rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Ergens tussen de adidas Ultra Boost en adidas NMD vind je de Adidas Swift Run Heren, een van de nieuwste trainers van adidas Originals. Een van de nieuwste paren die beschikbaar komt, is gekleed in een mix van Grey Three, Core Black en Medium Grey Heather. Met een gebreid bovenwerk met een gemakkelijk toegankelijke kraag die bovenop een lichtgewicht demping en flexibele rubberen buitenzool zit.

Naast de Triple Black-versie wordt de Adidas Swift Run Goedkoop Triple White-iteratie uitgebracht die retailers voor de feestdagen raakt. Gemaakt met een volledig Primeknit-bovenwerk gekleed in wit met een beetje contrast op de Three Stripes in lichtgrijs. Een sokachtige enkelkraag en een op schuim gebaseerde zool maken het eenvoudige ontwerp compleet.

Go Up