Oct 19, 2021, 01:59 AM

News:

SMF - Just Installed!


Nike LeBron Heren

Started by Tyler132, Aug 06, 2021, 08:51 AM

previous topic - next topic
Go Down

Tyler132

Nike LeBron Heren


Hoewel de Nike LeBron Dames om de hoek staat, heeft Nike het boek over de LeBron 11 nog niet gesloten. Nog steeds een beetje spelen is de Nike LeBron 11 Low, die hier verschijnt in een kinderlook die een beetje een Filippijnse sfeer met de gebruikte kleuren (of Superman als dat meer jouw ding is).

Gloria James is er altijd in geslaagd om zij aan zij met Nike LeBron Heren de krantenkoppen te halen, of het nu betekende dat hij moest sissen aan de kant van Paul Pierce tijdens een verhitte Playoff-wedstrijd toen hij te agressief achter haar zoon aanging of Heat-spelers verwelkomde op weg naar de kleedkamer na winnen. Hier zien we een vrij zeldzame Nike LeBron Goedkoop Promo Sample ter ere van haar, aangezien de door Gloria geïnspireerde look een premium Heat takedown krijgt van University Red/Metallic Gold en Team Orange.

De Nike LeBron Sale zet de verkenning van basketbal-specifieke Air Max voort, een dempingspakket waar LeBron zich aan vastklampt sinds de LeBron 7. Voor het laatste hoofdstuk creëerde het Nike Basketball-team een ​​Air Max-eenheid met twee kamers gecombineerd met een Zoom-voorvoeteenheid voor een gloednieuwe uitdrukking van Air. Het ontwerp- en engineeringteam moest een ontwerp maken dat paste bij de look van het ruimtetijdperk en streefde naar "een buitenaards gevoel", aldus Senior Designer Jason Petrie.

Go Up