Oct 25, 2021, 11:35 PM

News:

SMF - Just Installed!


adidas nmd r1 pk grøn

Started by nf90fzc8, May 10, 2021, 05:39 AM

previous topic - next topic
Go Down

nf90fzc8


Den nye NMD R1 fra nicestilly.com adidas har et progressivt design med friske funktioner og kombinerer afslappet komfort med atletisk funktionalitet. NMD R1 atletisk sko er grundet til hverdagsbrug og klipper en åndbar strikoverdel med en soklignende pasform, signatur 3-Stripes branding, Boost ™ mellemsål til energisk træning og letvægts gummisål for premium trækkraft og fleksibilitet.

Uanset om det er en hurtig gåtur eller på vej til et vigtigt spil, er adidas Originals NMD R1 det adidas sko mænd tilbud perfekte par sneakers, der kan bruges hver ugedag. Med en tæt og behagelig pasform er disse unikke sko designet med komponenter i høj kvalitet, der giver ekstrem dæmpning og støtte. Med EVA-studs integreret i sålerne tilbyder disse sko mere end bare komfort. Deres fleksible, men alligevel stramme pasform, gør dem ideelle til enhver daglig aktivitet.

Med ikoniske modeller som Superstar og Ultraboost er adidas navn afgørende for sko-spillet. Til en kommende NMD R1 V2, en anden fremtrædende adidas nmd r1 pk grøn model af mærket, er adidas navn gentagne gange præget af parret for en fed stilopdatering. Den strikkede tekstiloverdel forkæler Cloud Cloud for at skabe en simpel skifer til silhuets dristige detaljer.

Langs blonderburet er der to adidas-logos i rød og sort stablet oven på hinanden for at skabe en Stilfuldt overmærket stil, der ikke er ekstremt overvældende. Sort bruges til mellemsålen, en skarp kontrast fra overdelen. Mellemsålens signaturblokke er dog klædt i hvidt for at skabe et grafisk look. "3 striber" er trykt på de hvide nylonhælsløjfer som et sidste strejf af branding.

https://www.nicestilly.com/

Go Up