VDTruck - Last Convoy Forum

VDTruck => Bug Reports => Topic started by: v257e7zq on Oct 20, 2021, 01:57 AM

Title: nike air more uptempo sunset
Post by: v257e7zq on Oct 20, 2021, 01:57 AM
(https://cdn2.basket4ballers.com/115057-large_default/nike-air-more-uptempo-sunset-dh4968-100.jpg) (https://www.schoennieuwe.com/)
De iconische Nike Air More Uptempo werd gelanceerd tijdens de eerste bulls nike schoenen heren (https://www.schoennieuwe.com/) van zijn OG zwart-witte colorway in 2016 aan de voeten van Scottie Pippen in het tijdperk van 1995-96. Een monochromatische zwarte nubuck top met tone 'AIR' branding en witte bies is te zien in zijn stijl. De enkele unit heeft een zichtbare air unit van maximale lengte en een buitenzool met zwart rubber.

De oversized branding in graffiti-stijl uit de jaren 90 viert de straten waarop je loopt en de Air waarop je loopt. Oorspronkelijk ontworpen voor prestatiehoepels, voegen de Max Air units lichtgewicht, duurzame demping toe. Zoeken (https://www.schoennieuwe.com/air-more-uptempo) Terugkerend naar klassieke materialen, is het voorzien van fluweelachtig leer en super luchtig gaas. Elastische banden lopen over de bovenkant van de voet, zodat je je sneakers kunt dragen zonder veters. Onderlagen van synthetisch leer voegen dimensie toe onder de iconische 'AIR'-letters. De ronde veters passen bij de ronde treklipjes voor extra stijlpunten en maken het gemakkelijk om de veters aan en uit te trekken.

Nike Sportswear is perfect voor de lente van 2021 en zal voor de warmere maanden een "Sunset" colorway van de Air More Uptempo uitbrengen. nike air more uptempo sunset (https://www.schoennieuwe.com/air-more-uptempo) Dit nieuwste aanbod van de Nike Air More Uptempo heeft een geheel wit leren bovenwerk met kenmerkende perforaties aan de zijkanten met een geborduurde Swoosh op de teen en tongen van mesh. De schoen wordt benadrukt door een oranje tint die de oversized "AIR" -letters schetst in combinatie met paarse details op de tongen, hakken, niet-passende inlegzolen en buitenzool.

De Air More Uptempo was oorspronkelijk bedoeld voor het basketbalveld, maar geen enkele sneaker die zo uniek en gedurfd is, kan strikt een nike schoenen online (https://www.schoennieuwe.com/) prestatiemodel blijven. De schoen werd met name gedragen door Chicago Bulls-superster Scottie Pippen, die de originele zwart-witte colorway droeg tijdens de NBA Playoffs van 1996 op weg naar een ander kampioenschap en later in de "Olympic" colorway voor de zomerspelen van '96 toen hij hielp het Dream Team verdient een gouden medaille.

https://www.schoennieuwe.com/ (https://www.schoennieuwe.com/)